OM OS

Falkecenter Samsø blev stiftet 2009
Indehaver & falkoner Louise Vedel

Med stor passion og kærlighed for rovfugle og ugler, og med baggrund i iværksætteri, falkoneri og projektledelse startede Falkecenter Samsø for at formidle rovfuglenes imponerende verden. 

Hvorfor havnede jeg som falkoner?

LYKKEN KOM STOOPENDE FRA EN KLAR HIMMEL!

I mange år med snuden dybt begravet i karrieresporet, krydderet med skilsmisse studie og en hektisk hverdag. Et liv jeg elskede! Funderede jeg dog altid over ordet Lykke! Hvad er lykke enlig, hvordan føles lykke? Var jeg lykkelig? Jeg var jo glad for mit liv... Jeg syntes at dem der sagde de var lykkelige var åndssvage og var det ikke bare overfladisk? Lige ind til den dag Jerome stoopede mod min arm for første gang. Falkoneren i den spanske dyrepark råbte “Løb, løb” og i det havørnen på fire kilo tvistede højt oppe fra den blå himmel og styrt dykkede mod mig, følte jeg det som champagne i blodet, proppet af dopamin, endorfiner og adrenalin. I det split af et sekund inden Jerome landede på min arm, tænkte jeg - nærmest som en tanke-forløsning, efter årtier med lykke funderinger – DET HER ER LYKKE!!  

 

Fra den dag i sommeren 2007, ændrede mit liv sig for altid. Jeg var ramt, og der var ingen vej tilbage. Jeg vidste straks at Her var der noget, noget jeg skulle udforske og give videre. 

Jeg har nu øvet mig i 12 år, med daglige flyvninger, formidling, undervisning, teambuilding, en til en undervisning mv. og jeg elsker det stadig lige så meget. Det næste jeg sammen med fuglene flyver afsted med er Retreats. Jeg glæder mig til rejsen omkring det næste step til at gå dét dybere med min formidling og undervisning. 

Team Falkecenter Samsø

Diane Dinesen

 

Falkoner

Veterinærsygeplejerske og Dyrlæge studerende 

Erika Wihrs

 

Falkoner medhjælper

Louise Mortensen

 

Falkoner

Ann Navntoft

 

Falkoner medhjælper

Dyrepasser

Signe Mangor

 

Falkoner medhjælper

Ann Navntoft

 

Falkoner medhjælper

Dyrepasser

Ditte Sundstrøm

 

Falkoner 

Dyrepasser 

DAGLIGE SHOWS - LEJERSKOLE - TEAMBUILDING - BOOK EN FALKONER - ØRNEDRØMME - FALKONER FOR EN DAG - FOTOWORKSHOP - BLIV FOTOGRAFERET MED EN ØRN