Praktisk Info 

PARKERING

 

Biler: Trods den gode parkerings plads bedes alle vise hensyn og parkere hensynsfuldt da alle ankommer inden for en halv time.

 

Cykler: Cykler er meget velkomne på centret, vi henviser til parkering på parkeringspladsen op af huset.

 

Busser: På vores parkerings areal er der plads til 2 busser, ring venligst i forvejen og reserver plads til bussen.

 

HUNDE

 

Hunde er ikke velkomne under forevisningen, ej heller på forevisningspladsen da det kan være til stor gene for fuglenes færden, samt farligt for begge parter. Hundene er velkomne til at vente i bilerne og må gerne luftes på parkeringsarealet. Vi håber på forståelse herfor.

 

VEJRET

 

Det er ikke nogen hindring at flyve fuglene hvis det regner og blæser, de flyver også gerne i regnvejr - I skal blot huske varmt og vandtæt tøj.

Bliver vejret for voldsomt, trækker vi indenfor i vores udstilling med fuglene.

 

 
KØRESTOLSBRUGERE

 

På Falkecentret er der parkeringsvenlige forehold, med fremkommelig adgang i kørestol til udstillingen og forevisningspladsen.

Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicap venlige toiletter.

Ankommer I flere kørestolsbrugere er vi gerne behjælpelige med kørsel til forevisningspladsen, eller af anden grund har brug for hjælp.

Kontakt os venligst på forhånd.

 

ADGANG

 

Vi gør opmærksom på at færdsel på stedet og omgang med rovfuglene er på eget ansvar.

Forevisningen tager en time. Dørene åbner altid 30 min. før forevisning start. 

Efter forevisningen er det muligt at holde en af fuglene, mod ekstra betaling. Og her vil der også være masser af tid til spørgsmål og dialog. 

SAMSØTRAFIKKEN

Skal du til Samsø i sommerferien er det en god ide at booke færgen i god tid, især hvis du kommer fra Sjællands siden. www.faergen.dk

www.tilsamsoe.dk

BLINDE

 

På Falkecentret giver vi en ekstra oplevelse for svagtsynet og blinde. Som noget helt særligt har vi på Falkecentret uddannet en ørn, ugle og en falk særligt til denne målgruppe.

Som ekstra service til svagtsynet og blinde får de her lov til at komme helt tæt på de særligt uddannet rovfugle og bla. mærke forskellen på ørnens kraftige kløer, dens brede bryst og og på hvor lille dværghornuglen er til forskel. Herudover kan blinde og svagtsynet få lov at holde en af fuglene på hånden UB. 
Vores service til blinde er kun forbehold målgruppen med synshandicap.

 

HUSK at meddele personalet ved ankomst at I har en blind deltager med. 

Foto: Benny Rähr

Foto: Benny Rähr

DAGLIGE SHOWS - LEJERSKOLE - TEAMBUILDING - BOOK EN FALKONER - ØRNEDRØMME - FALKONER FOR EN DAG - FOTOWORKSHOP - BLIV FOTOGRAFERET MED EN ØRN