TEAMBUILDING & RETREATS

TEAM BUILDING MED ROVFUGLE

 

Gennem aktiv flyvning med rovfuglene træner vi det at være tilstede i nuet, og samspillet mellem individ og gruppe. Vi træner at finde balance i os selv, samtidig med at have en skærpet opmærksomhed på omgivelserne. Dette er team building, hvor læring kobles direkte til dagligdagen i en ny, udfordrende og spændende form.  

I vores team building og kursesaktivitet har vi fokus på gruppen, dynamikken og via træning og flyvning med rovfuglene vil I opleve nye styrker og kompetencer hos jer selv og hinanden.

 

Alle kan deltage uanset alder og forkundskaber.

Vi garanterer at I alle sammen får flyttet grænser og tager hjem med en fælles succesoplevelse.

SKRÆDDERSYET 

Den teambuilding og kursus aktivitet jeg tilbyder skræddersyes efter jeres ønske og behov. Når jeg kender jeres formål, vil jeg i samarbejde med jer finde det rette program.

Jeg tilbyder hele dage med tæt dybdegående program og til et par timer som en god, sjov og anderledes Icebreaker på et fastlagt program.  


Vi kan både være på Falkecenter Samsø, eller jeg kan komme ud til jer alt efter program og egnet omgivelser og faciliteter. 

KONTAKT OS I DAG

Du/I er velkommen til at ringe eller skrive og høre nærmere på 50 88 93 80/info@falkecenter.dk. Når vi har talt sammen, kan jeg sende jer et skriftligt og uforpligtende tilbud. 
 

RETREATS MED ROVFUGLE

RewildYourSelf

Retreatet RewildYourSelf er et retreat som er udviklet i samarbejde med Karen Loy og Line Edelmann Rønne. 


Rewild YourSelf er et nyt og meget spændende Retreat, hvor vi er tre naturelskere, med afsæt i hver vores passion, deler præcis samme virke – at være i nuet, se, føle og følge det flow som der opstår i nuet. I vores retreats tager vi deltagerne med på en enestående rejse. En rejse tilbage til dig selv og til naturen. En sanselig oplevelse med ørneflyvning, yoga og urter.


Vores ønske er at hjælpe med genfinde dit eget naturlige vilde instinkt og forhold til naturen.

Se mere på www.rewildyourself.dk

Kontakt os på:  mail@rewildyourself.dk

DAGLIGE SHOWS - LEJERSKOLE - TEAMBUILDING - BOOK EN FALKONER - ØRNEDRØMME - FALKONER FOR EN DAG - FOTOWORKSHOP - BLIV FOTOGRAFERET MED EN ØRN